Skip to main content

Wiens julemarkeder

Pris fra og med:
10 490,-
Dager:4
  • PRISEN INKLUDERER:
  • *Reiseleder Boreal Reiser
  • *Flyreise Stavanger–Salzburg direkte t/r
  • *Overnatting 3 netter på Best Western Amedia 4* i Wien, inkl. frokost
  • *2 middager på hotellet
  • *1 treretters middag i Grinzing inkl. en kvart flaske vin og musikk
  • *Klassisk konsert i Kursalon
  • *Inngang på Schönbrunn slott
  • *Program og utflukter som beskrevet
  • *All transport med egen buss iht. programbeskrivelse
Transporttype:Fly
Bestill reise

Kom i julestemning i et julepyntet Wien! I løpet av våre dager i Østerrikes hovedstad blir det besøk til noen av Europas flotteste julemarkeder og konsert på berømte Kursalon. Vi rekker også et besøk til Mozarts fødeby, Salzburg!

Dag 1 Avreise

Oppmøte på Sola flyplass hvor din reiseleder fra Boreal Reiser møter deg og hjelper til med innsjekk. Avreise på morgenen med direktefly til Østerrike. Ved ankomst i Salzburg fortsetter vi ferden til Wien med buss. Innsjekk og middag på hotellet.

 Dag 2 Gamlebyen & Grinzing

Vi utforsker denne vakre byen til fots sammen med lokalguide, gjennom trange gater og sjarmerende nabolag. Blant annet besøker vi byens største handlegate, Kärntner Strasse, og ser den mektige Stefansdomen i hjertet av gamlebyen. Det sies at katedralen er landets fremste landemerke og «Wiens sjel». Wiens berømte kafeer innbyr til besøk, og en smak av den berømte Sachertorte (kake) er obligatorisk. Wiens største julemarked ligger rett foran rådhuset og er et flott skue. Dagen avsluttes i herlig atmosfære i bydelen Grinzing som er kjent for sin vinproduksjon, med middag i koselige omgivelser.

 Dag 3 Schönbrunnslottet og konsert i Kursalon

Etter frokost setter vi kursen til Schönbrunn, et av verdens mest berømte slott, og i sin tid hjem til den mektige Habsburgfamilien. Man kan besøke noen av de mest interes sante av de totalt 1 441 rommene i det over dådige slottet. Foran Schönbrunn ligger det som regnes som et av de vakreste julemarkedene i Europa, med boder som bugner av håndverk, julepynt og julegaver i alle størrelser. På etter middagen blir det tid i handlegaten Maria Hilferstrasse, før vi returnerer til hotellet for avslapping og middag. Dagen avsluttes med en klassisk konsert på konserthuset Kursalon, hvor berømte stykker av Strauss og Mozart fremføres av førsteklasses musikere.

 Dag 4 Salzburg – Mozarts by / hjemreise

Vi sjekker ut fra hotellet i Wien og setter kursen tilbake til Salzburg. Julemarkedet i Salzburg har lange historiske røtter og er et av verdens eldste av sitt slag. Salzburgs UNESCO-listede gamleby gir en flott ramme rundt julegatene og markedet på torget foran katedralen. Ta kabelbanen opp til Hohensalzburg-festningen og få fantastisk utsikt over byen, besøk huset Mozart ble født i midt i byens hovedgate, og smak selvfølgelig på de herlige Mozartkulene. Til slutt drar vi til flyplassen for innsjekk og hjemreise direkte til Sola, med ankomst litt utpå kvelden.

DATO    11.–14.12. 2018

PÅMELDINGSFRIST          27. august

PRIS       kr 10 490,–

Prisen inkluderer:

Reiseleder Boreal Reiser

Flyreise Stavanger–Salzburg direkte t/r

Overnatting 3 netter på Best Western Amedia 4* i Wien, inkl. frokost

2 middager på hotellet

1 treretters middag i Grinzing inkl. en kvart flaske vin og musikk

Klassisk konsert i Kursalon

Inngang på Schönbrunn slott

Program og utflukter som beskrevet

All transport med egen buss iht. programbeskrivelse

 

TILLEGG

Enkeltromstillegg 3 netter: kr 870,–

Drikke til måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Søk reise

 

Kart

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
11/12Wiens julemarkederMer enn 810 490,-Bestill