Skip to main content

Sør England - Wales

Pris fra og med:
11 950,-
Dager:6
  • Reiseleder Boreal Reiser
  • Flyreise t/r inkl avgifter
  • 5 overnattinger m/ frokost
  • 5 middager/buffet
  • Utflukter som beskrevet med lokal guide
  • TILLEGG
  • Enkeltrom: kr. 2.400,-
Transporttype:Fly
Bestill reise

Mange vil besøke Sør-England.  Turen var  bestselger sommeren 2017.  I år legger vi inn opphold også i Wales. Dagstur til kanalkysten inngår også på denne reisen. Turen avsluttes i hovedstaden London.

DAG  1 Avreise med SAS fra Sola til London. Vi møter innleid buss og lokal guide som er med turen. Ankomst hotell i Cardiff sentrum. Vi har middag og frokost inkludert på alle overnattingene.

DAG 2 Vår lokalguide tar oss med på formiddagstur og vi blir kjent med Wales. I byen ligger også den norske sjømannskirken. Ettermiddag til å oppleve severdigheter i Cardiff. 

DAG 3 Vi reiser det korte stykket til Bath med historie og bygninger fra  romertiden, som står på UNESCO sin verdensarvliste. Videre til Reading hvor vi bor midt i sentrum i 3 netter.

DAG 4 I dag står Kanalkysten på programmet. Vi besøker feriebyen Bournemouth og området Dorset. Vi tilbringer formiddagen i denne trivelige byen med sine lange strender og pirer. Under turen har vi stopp også i Salisbury, hvor vi finner den flotte katedralen med landets høyeste kirkespir.

DAG 5 På vår blåtur i dag blir det formiddagstur i kongelige omgivelser. Om ettermiddagen kan du nyte vårt sentrumshotell, shopping ol.

DAG 6 Vi reiser inn til London hvor vi starter med sightseeing med buss og lokalguide. Siden stopper vi sentralt og har noen hyggelige timer i hovedstaden. Mulig å oppleve folkelivet og forretningstrøket, eller besøke severdigheter. Avreise til flyplass med direkte fly til Sola.

REISEFAKTA

DATO 12.07–17.07

PRIS kr. 11 950,-

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

Flyreise t/r inkl avgifter

5 overnattinger m/ frokost

5 middager/buffet

Utflukter som beskrevet med lokal guide

 

TILLEGG

Enkeltrom:  kr. 2.400,-

 

PÅMELDINGSFRIST

10.april

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
12/7Sør-England - WalesMer enn 811 950,-Bestill