Skip to main content

Jubileumstur Rüdesheim

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Denne turen har vært med fra den første katalogen i 1988. Turen tar oss med til Rhin-vinens hovedstad; Rüdesheim. Det blir vandring i vinmarker, vinsmaking, båttur på Rhinen og besøk på Loreleiklippen.

DAG 1 Avreise fra Stavanger og Sandnes med stopp underveis til Kristiansand. Utreise med ColorLine og buffet. Etter ankomst Hirtshals kjører vi til vårt hotell på Jylland.

 DAG 2 Etter frokost drar vi videre sørover med stopp for grensehandel og lunsj på den dansk/tyske grense. Overnatting i Hannoverområdet. Middag.

 DAG 3 Mange har nok hørt eventyret om rottefangeren. Dette tyske eventyret har sin opprinnelse i Hameln som vi besøker. Vi når Frankfurt og kjører langs Rhinens vakre og maleriske landskap til Rüdesheim. Overnatting og middag.

 DAG 4 I dag drar vi samlet etter frokost opp til Niederwald-Denkmal monumentet. Spasertur i vinmarkene med innføring i vinproduksjon. Servering av enkel lunsj og vinsmaking. Middag.

 DAG 5 Programmet i dag er båttur på Rhinen fra Rüdesheim til St. Goarshausen. Her venter bussen og tar oss med til Loreleiklippen. Ettermiddag på egenhånd i Rüdesheim. Middag.

 DAG 6 Vi tar farvel med Rüdesheim og legger turen innom Køln. Videre til Bremen, overnatting og middag.

DAG 7 Etter frokost setter vi kurs nordover. Stopp for grensehandel. Overnatting og middag i Jylland.

DAG 8 Turen går til Hirtshals og innsjekk ColorLine. Buffet. Etter ankomst Kristiansand kjører vi til våre hjemsteder.

 
REISEFAKTA

DAT0 14.07-21.07

PRIS kr. 12 700,-

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

• ColorLine t/r

• 7 overnattinger m/frokost

• 1 enkel lunsj

• 8 middager/buffet

• Utflukter som beskrevet

TILLEGG

• Enkeltrom: kr. 1500,-

Øvrige lunsjer

Søk reise

 

Kart