Skip to main content

Dresden - Berlin

Pris fra og med:
12 850,-
Dager:8
  • Reiseleder fra Boreal Reiser
  • ColorLine t/r
  • 7 overnattinger m/ frokoster
  • 8 middager/buffet
  • Utflukter som beskrevet
  • TILLEGG
  • Enkeltrom: kr 2.000,-
Transporttype:Buss
Bestill reise

Vi besøker to av Tysklands mest populære reisemål og opplever storbyer, flott arkitektur, historiske steder og porselenskunst i verdensklasse. På hele turen er frokost og middag inkludert.

Dag 1-2 Avreise fra Stavanger og Sandnes med stopp underveis til Kristiansand. Videre med ColorLine og buffet. Overnatting på Jylland. Etter frokost går turen til Magdeburg ved Elben.
 

Dag 3 Før ankomst Dresden besøker vi Meissen porselensfabrikk hvor vi får se hvordan de vakreste porselensfigurer lages. Videre til hotellet i Dresden hvor vi bor i to netter.

 

Dag 4 I dag blir vi med lokalguide  på sightseeing, i buss og til fots. Her opplever vi Semper-operaen og Frauenkirche og mye mer. Ettermiddagen til egen disposisjon til å bli bedre kjent med denne flott byen.

Dag 5 Vi reiser mot Spreewald, et berømt elvedelta sør for Berlin. Lunsj og tur i helt spesielle båter i et landskap du vil huske lenge. Berlin venter og her skal vi bo to netter.

Dag 6 Vår lokalguide tar oss med på en innholdsrik sightseeing med bussen. Her får vi se Brandenburger Tor, Berlinmuren, Checkpoint Charlie, Tiergarten, Riksdagen og mye mer. Her er det bare å glede seg. Ettermiddag til egen disposisjon.

Dag 7-8 Vi kjører mot Danmark og overnatter på Jylland. Middag. Siste dag går turen til Hirtshals, innsjekk ved ColorLine og buffet. Etter ankomst Kristiansand kjører vi til våre respektive hjemsteder.

REISEFAKTA

DATO: 11.07 – 18.07

PRIS: Kr 12850,-

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

ColorLine t/r

7 overnattinger m/ frokoster

8 middager/buffet

Utflukter som beskrevet

 

TILLEGG

Enkeltrom: kr 2.000,-

Lunsjer

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
11/7Dresden - BerlinMer enn 812 850,-Bestill